Blog

Fotópályázat – Életem a CMT-vel

A WonderFlora & CMT Alapítvány fotópályázatot hirdet a Charcot-Marie-Tooth-szal diagnosztizáltak számára „Életem a CMT-vel” címmel!

A pályázat célja bemutatni a CMT-vel élőknek és családjaiknak a mindennapi küzdelmeit, örömteli pillanatait. Szeretnénk a nagyközönség számára bemutatni milyen tünetekkel él egy CMT-vel érintett személy.

 • Osztd meg velünk egy élményedet!
 • Készíts fotót miközben fejlesztésen, edzésen veszel részt
 • Mutasd meg a CMT jellegzetes tüneteit
 • Ha szemüveges vagy, mutasd meg a képeken is, mert törhetetlen szemüveget is nyerhetsz.

Pályázati feltételek:

 • Az alkotáson szerepeljen legalább egy CMT-vel diagnosztizált személy (a fotó a rajta szereplők hozzájárulásával nyújtható be).
 • Az elkészült fényképeket JPEG/PNG formátumban várjuk, jó minőségben.
 • Az erős digitális zoomolás kerülendő a fotó elkészítése során.
 • Egy pályázó maximum 5 db fotóval nevezhet.
 • Korosztályi megkötés nincs.
 

A pályázat benyújtásakor a képek mellett kérjük megadni az alábbi adatokat is:

 • Fénykép készítőjének neve, telefonszáma, e-mail címe
 • Az alkotás címe
 • Rövid leírás a képről: mikor, hol, milyen alkalommal készült
 

Pályázatok beküldési határideje: 2024. január 4.

A fotókat a következő email címre várjuk: wonderflora2020@gmail.com

Tárgyként jelöld meg: fotópályázat 2023

Bármilyen felmerülő kérdés esetén ugyanezen a címen érdeklődhetsz.

Megjelenés:

A pályaművek felkerülnek a WonderFlora & CMT Alapítvány Facebook oldalára (https://www.facebook.com/wonderfloraandcmt), valamint a honlapjára: www.wonderfloraandcmt.hu

A beérkezett pályázatokat az alapítvány kurátorai értékelik, az első három legjobbnak ítélt pályamű készítője díjazásban részesül. Továbbá, az alapítvány facebook oldalán megosztott pályaműveket közönségszavazásra is elindítjuk.

Díjazás:

A verseny 1-3. helyezettje a Diapolo által felajánlott termékcsomagot, valamint egy személyre szabott DoTerra tanácsadást és termékcsomagot nyer. Egy felnőtt és egy gyermek CMT-s a törhetetlenszemuvegek.hu által felajánlott szemüveget nyerhet.

 

Várjuk nagy szeretettel és kiemelt kíváncsisággal a pályaműveket!

A pályázat benyújtásával a pályázó felelősséget vállal arra vonatkozóan, hogy a kép saját jogtulajdona, a rajta látható személyek hozzájárultak a felvételhez, valamint annak terjesztéséhez. Egyben hozzájárul a képek – nem üzleti céllal történő – nyilvánossá tételéhez és terjesztéséhez a WonderFlora & CMT Alapítvány kommunikációs csatornáin, a közös ügyünk: a CMT minél nagyobb körben való képviseletének és bemutatásának elősegítéséhez.

 

Az adatok megadása önkéntes, de a pályázaton való induláshoz szükséges! Az itt rögzített adatokat kizárólag az alapítvány közhasznú tevékenysége kapcsán használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez. Az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás az wonderflora2020@gmail.com e-mail címre küldött levéllel módosítható vagy vonható vissza.

 

Köszönjük támogatóinknak a felajánlást!