Rólam írták

Kedves Olvasó!

Nem csak az alapítványról számolt be több hazai médium, hanem rólam is több témakörben cikkeztek és készítettek anyagot, sok élményben volt részem, amit örömmel osztok meg veletek.  

Összegyűjtöttük egy csokorba ezeket, a legkorábbitól a legfrissebbek felé haladva, hogy ne kelljen keresgélnetek, ha szeretnétek megnézni, elolvasni, újrahallgatni mi minden történt velem. Ha valamit kihagytunk, de szerinted itt a helye, küld el nekünk: wonderflora2020@gmail.com

MAGYAR PARASPORT NAPJA - 2019

2019 igazán mozgalmasra sikeredett. Év elején anyát és engem felkértek, hogy Suba Róberttel karöltve legyünk a Magyar Parasport Napjának nagykövetei. A nemes feladatban együtt vettünk részt a Lélekmozgató elnevezésű érzékenyítő programon, majd közösen megkoszorúztuk a Magyar Paralimpiai Bajnokok falát az Olimpia Parkban.

Erről itt olvashattok bővebben:

BARBIE BABA BEMUTATÓ - 2019

2019 őszén is sok megtisztelő feladat várt rám.

Szeptemberben hazánkban is bemutatták a lábprotézissel és kerekesszékkel rendelkező Barbie babát. A babák érkezését egy hivatalos médiaeseményen jelentették be, melyen részt vettünk és örömmel számolunk be a tapasztalatokról. Speciel én nagyon boldog vagyok, hogy van hozzám hasonló Barbie baba.

Több információ:

ÜLŐRÖPLABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG - 2019

2019. júliusában hazánkban rendezték meg az Ülőröplabda Európa-bajnokságot, melynek megnyitóünnepségén én vihettem a magyar zászlót, borzasztóan büszke voltam ekkor. Bár nagyon izgultam, remekül helyt álltam.

Az eseményről itt számoltak be:

KLIPKÉSZÍTÉS AZ ALMA EGYÜTTESSEL - 2019

2019. novemberében Noémi barátnőmmel, aki SMA-s meghívást kaptunk az Alma együttes Tavasz, nyár, ősz, tél című klipjébe, ahol még egy kerekesszékes kutyussal is találkoztunk.

Szerencsejáték Zrt. A játék összeköt program - nagyköveti feladatok Anyával 2021-től

Bajnokok a bajnokokért HM SFÁT támogatásásval sportolók által felajánlott relikviákkal
támogattuk a CMTSMA Konferencia létrejöttét és Flóra komoly bokarekonstrukciós műtétének megvalósulását és rehabilitációját - 2023 február

Többen cikkeztek rólunk Flóra műtétjével kapcsolatban 2023

“Minden ölelésnek megvan a csodája” – WonderFlóra vágya, hogy talpra állhasson

Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, kislánya Charcot-Marie-Tooth rendellenességgel született, ami motiválta, hogy létrehozza a WonderFlora & CMT Alapítványt. Rendszeresen olyan ügyek mellé áll, mint a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációja, az akadálymentesítés, a parasport népszerűsítése. Kislányával 2019-ben a Magyar Parasport Napjának nagykövetei voltak.

„Minden ölelésnek megvan a csodája” – WonderFlóra vágya, hogy talpra állhasson

Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó 9 éves kislányának egy speciális beavatkozásra van szüksége, hogy önállóan járhasson. Itt már sajnos nem elég a kitartás, a küzdelem és a kemény akarás, a kezelés ugyanis nagyon drága.

Sportrádióban beszélgetés

A világ olyan, amilyenné tesszük – vallja Drávucz Rita, akivel egy éve a Sportrádió első születésnapját ünnepeltük. Számunkra azért is volt nagyon kedves mert segíthettünk gyűjteni Ritáéknak, erről is szó lesz, és persze a karácsonyi készülődésről. A Hazafutásban Suba Kata fogadta Drávucz Ritát és a tüneményes Flórát.

Olaszországban, az ACMT-RETE, az olasz parterünk is megosztotta a történetemet

ELVISZLEK MAGAMMAL D.TÓTH KRISZTÁVAL - 2023

“Úgy érzem, a Flóra iránt érzett felelősség egyre inkább összekovácsol bennünket. Persze nem döccenőmentes a dolog, de miért is lenne? Hiszen mindketten változunk, és folyamatosan alkalmazkodnunk kell a körülményekhez is.” Olvasd tovább itt: Nők Lapja cikk