Rólam írták


Kedves Olvasó!

Nem csak az alapítványról számolt be több hazai médium, hanem rólam is több témakörben cikkeztek és készítettek anyagot, sok élményben volt részem, amit örömmel osztok meg veletek.  Összegyűjtöttük egy csokorba ezeket, hogy ne kelljen keresgélnetek, ha szeretnétek megnézni, elolvasni, újrahallgatni.

MAGYAR PARASPORT NAPJA

2019 igazán mozgalmasra sikeredett. Év elején anyát és engem felkértek, hogy Suba Róberttel karöltve legyünk a Magyar Parasport Napjának nagykövetei. A nemes feladatban együtt vettünk részt a Lélekmozgató elnevezésű érzékenyítő programon, majd közösen megkoszorúztuk a Magyar Paralimpiai Bajnokok falát az Olimpia Parkban.

Erről itt olvashattok bővebben:

BARBIE BABA BEMUTATÓ

2019 őszén is sok megtisztelő feladat várt rám.

Szeptemberben hazánkban is bemutatták a lábprotézissel és kerekesszékkel rendelkező Barbie babát. A babák érkezését egy hivatalos médiaeseményen jelentették be, melyen részt vettünk és örömmel számolunk be a tapasztalatokról. Speciel én nagyon boldog vagyok, hogy van hozzám hasonló Barbie baba.

Több információ:

ÜLŐRÖPLABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG

2019. júliusában hazánkban rendezték meg az Ülőröplabda Európa-bajnokságot, melynek megnyitóünnepségén én vihettem a magyar zászlót, borzasztóan büszke voltam ekkor. Bár nagyon izgultam, remekül helyt álltam.

Az eseményről itt számoltak be:

KLIPKÉSZÍTÉS AZ ALMA EGYÜTTESSEL

2019. novemberében Noémi barátnőmmel meghívást kaptunk az Alma együttes Tavasz, nyár, ősz, tél című klipjébe, ahol még egy kerekesszékes kutyussal is találkoztunk.