Köszöntünk a WonderFlora & CMT Alapítvány honlapján!

Charcot-Marie_Tooth

Hazánkban nagyon kevesen tudják, hogy valójában mi a CMT, azaz a Charcot-Marie-Tooth. Célul tűztük ki, hogy megismertessük ezt a genetikai rendellenességet, továbbá Flórának és társainak segítséget nyújtsunk. Hiszünk a csodákban, szeretnénk bebizonyítani, hogy egy támogató közösség nagy dolgokra képes. 

SEGÍTSD TE IS EGY LÉPÉS KEZDETÉT!

Célkitűzésünk WonderFlóra állapotjavításának és fejlesztésének támogatása

A különböző terápiáknak köszönhetően Flóra állapota folyamatosan javul, már képes pár lépés megtételére, azonban a deformált lábfejek megakadályozzák a további fejlődésben. 

Drávucz Rita kislányának, Flórának egy nagyon komplex, Magyarországon nem elérhető rekonstrukciós ortopédiai műtétre van szüksége ahhoz, hogy erősen deformált lábai ismét megfelelő helyzetbe kerüljenek, talpai lekerüljenek a földre és fájdalom nélkül, akár a segédeszköz elhagyásával, stabilan tudjon sétálni.

AZ ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁVAL A MŰTÉT MIELŐBBI MEGVALÓSULÁSÁT SEGÍTED.

WonderFlora & CMT Alapítvány

Számlaszám: 11742300 – 21449149 – 00000000

SWIFT: OTPVHUHB   IBAN: HU40 1174 2300 2144 9149 0000 0000 

Közlemény: WonderFlóra adomány

Adószám: 19288631-1-42

Az alábbi ábrán jelöljük hol járunk a gyűjtésben, a két műtét ára 180.000 dollár (ez 65-75 millió forint a valuta árától függően). Kérjük lehetőségeidhez mérten segítsd az álmaink megvalósulását! Köszönjük!

ADÓ 1% felajánlások 

1012 támogatónk gondolta úgy, hogy személyi jövedelemadójának 1%-át a WonderFlora & CMT Alapítványnak ajánlja fel. Ez 9.054.689,– forintot jelent. Elképesztően hálásak vagyunk NEKTEK, hogy ilyen sokan támogatjátok Flórát és önkéntes munkánkat.🥰 Nagyon köszönjük mindenkinek, aki segítette a kampányunk sikerét egy megosztással, a felajánlással, vagy azzal, hogy rábeszélt valakit, hogy adja nekünk. Ez az első évünk volt, jövőre is számítunk rátok!
Köszönjük!❤️ 
WonderFlóra rekonstrukciós lábfejműtétének megvalósulásához összegyűlt adományok:
Adományok a célig 47%
Flóra2021summer

FONTOS INFÓK

A Charcot-Marie-Tooth annak a 3 orvosnak a vezetéknevéből származik, akik 1886-ban írták le először a CMT-t. A leggyakoribb örökletes perifériás neuropátia, jelenleg több mint 2,6 millió embert érint világszerte.

Jelenleg még nincs gyógymód a Charcot-Marie-Tooth betegségben élők részére, de ezt a kutatások és a tudomány folyamatos fejlődése megváltoztathatja.

Szeretnél te is segíteni Flórának és CMT-s sorstársainak?

Ha szívesen lennél egy remek, segítőkész csapat tagja és szeretnél új élményekkel gazdagodni, csatlakozz hozzánk önkéntesként! Keresünk angol, olasz dokumentumokhoz, videókhoz fordítókat.

Fontos, hogy szülőként példát mutassunk gyermekeinknek, hogy milyen is JÓ embernek lenni. Hiszünk az elfogadás és a társadalmi integráció erejében. Tegyünk közösen egy nyitottabb, akadálymentes jövőért!

HÍREK

BLOGBEJEGYZÉSEK - személyes történetek

Érintett Vagy?

Hogyan beszéljünk ezekről a dolgokrólNincsenek szavaink, nem ismerjük az érzéseket és mi magunk is félünk attól, hogy rosszat, rosszul mondunk. Miért? Mert egy ilyen helyzetet tényleg nem lehet elképzelni…

ADOMÁNYOZÁS

Charcot-Marie_Tooth

Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy Flóra és CMT-vel élő sorstársai számára biztosítani tudjuk a szükséges fejlesztéseket, terápiákat, eszközöket, amelyekkel a CMT által okozott idegsorvadás folyamata lassítható.  

Már Simple Pay rendszeren keresztül is tudsz adományozni az alábbi felületen. Ha pedig az utalást választod, erre a folyószámlaszámra teheted felajánlásodat: OTP: 11742300-21449149-00000000  Tárgy: adomány

MINDEN TÁMOGATÁST HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK!

Sorstárskereső

Csatlakozz a CMT-vel diagnosztizáltak közösségéhez!

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon!

Instagram

Kövess minket Instagram oldalunkon!

YouTube

Videóinkat az alábbi csatornán találod!

Rólunk mondták

KÖSZÖNJÜK SEGÍTŐINK TÁMOGATÁSát!